i'm speaker on
SARAJEVO UNLIMITED

Deborah Rozman će na Sarajevo Unlimitedu govoriti na temu: “Inteligencija srca u biznisu i inovacijama”

DEBORAH ROZMAN

Predsjednica i osnivačica Instituta za srce u Kaliforniji

Namik Hrle će na Sarajevo Unlimited-u govoriti na temu: “Umjetna inteligencija kao osnova digitalne transformacije poslovanja”

NAMIK HRLE

Direktor razvoja i šef odjela tehnologija i umjetne inteligencije u IBM-u.

Francesco Cracolici će na Sarajevo Unlimited-u govoriti na temu : “Svi prljavi trikovi za uspješno kreiranje kompanije koje vam niko ranije nije rekao”

FRANCESCO CRACOLICI

Generalni direktor Nomadic Minds

Hartmut Wimmer će na Sarajevo Unlimited-u govoriti na temu: „Turizam u Novom dobu-Vodič za digitalne posjetioce”

HARTMUT WIMMER

Hartmut Wimmer je osnivač Njemačke kompanije Outdooractive

Martin Mössler će na Sarajevo Unlimited-u govoriti na temu : “Korištenje svemirske tehnologije u komercijalne svrhe”

MARTIN MöSSLER

Generalni direktor Naučnog parka u Gracu

SU / SPEAKER

Govornici ovogodišnjeg Foruma inovacija, tehnologija i poduzetništva-Sarajevo Unlimited 2020. će se fokusirati na temu Adaptabilnost u Novom dobu. Koliko smo spremni za adaptaciju u dobu kada se svijet mijenja iz minute u minute, a nove tehnologije i inovacije su vodeći faktor u tome.

Ermina
Asotić

Članica Saveza psihoterapeuta BiH

Clanica udruzenja Transakcione analize , Sistemskih konstalatora I Saveza psihoterapeuta BIH. Ucestovala kao predavac I govornik na regionalnim Sipmozijumima I Kongresima u polju mentalnog zdravlja . Moderirala vise radionica u tretmanu mentalnih poremecaja I sticanju emocionalne inteligencije . Autor knjige u istrazivanju Trafikinga u BIH u saradnji sa USA ambasadom . Autor vise naucnih radova na Simpozijumima i Kongresima iz ove oblasti .

 

Edukacija: Univerzitet u Sarajevu , Cambridge i Lyon . Zavrsila internacionalne postidiplomske studije i dvije specijalizacije na polju mentalnog zdravlja/ psihoterapije , psihoanalize I sistemskih konstalacija .

 

Klinicko iskustvo u mentalnom zdravlju u periodu od 15 godina sa svim vrstama mentalnih poremecaja i ovisnostima . Privatna praksa u psihoterapijskom tretmanu od 2009 godine . do danas .

Individualna i Grupna psihoterapija sa Roditeljima, Odraslim , Djecom , Parovima i Porodicom .

Voditelj i predavac iskustvenih radionica za sticanje emocionalnih i komunikacijskih vjestina , partnerskim odnosima, rada na traumi i gubitcima , tjelesna i regresivna terapija i hipnoterapija .

 

Emina ce govoriti na temu "Inovativno razmisljanje u novom dobu"

GOVORNICI

Upoznajte se s našim govornicima:

Pored sjajnih govornika na Petom Foruma inovacija, tehnologija i poduzetništva-Sarajevo Unlimited 2020 imaćete priliku i da prisustvujete panelima Digitalne fabrikacije, novom pristupu podrške startupovima, kao i gaming takmičenju prvi put na Sarajevo Unlimitedu, koji će ove godine biti organiziran ONLINE.

1

DIGITALNA FABRIKACIJA – 3D tehnologije

~

Tehnologije digitalne fabrikacije/proizvodnje - novi su prag za industriju, a po svemu sudeći i za ljudsku civilizaciju u cjelini. Poslušajte šta na tu temu kažu naši govornici.

2

START UPI I INVESTITORI

~

Kako pridobiti investitore kada imate sjajnu ideju? Ovogodišnji Sarajevo Unlimited daje priliku startupima iz Regiona za približavanje i spajanje sa najvećim investitorima na svijetu.

3

ADAPTIBILNOST POSLOVANJA TOKOM Covid-19

~

Poslušajte šta na panelima ovogodišnjeg Sarajevo Unlimiteda imaju da kažu naši govornici iz svijeta biznisa i poduzetništva. Kako su se suočili sa najvećom krizom modernog doba.

Kontakt

Javite nam se

Ukoliko imate pitanja vezana za ovogodišnju temu Adaptibilnost u Novom dobu ili prijedlog za saradnju pošaljite nam e-mail i rado ćemo vas kontaktirati.